Webbureau i Skanderborg

Webbureau i Skanderborg
Webbureau i Skanderborg

Webbureau tæt på Silkeborg og Skanderborg
Lynglund er et mindre digital og designbureau der holder til i centrum af Ry. Ry er en by i vækst og ligger placeret tæt på de større byer Skanderborg, Silkeborg, Aarhus og Horsens

vi kan derfor dække mange kunder i den radius. Vi tilbyder udvikling og design af hjemmeside eller webshop, en komplet visuel identitet eller traditionel grafisk design, såsom brochure, flyer og lignende.

Vi udvikler din hjemmeside

Når vi udvikler hjemmesider er det altid med kunden i fokus og i et tæt samarbejde, så vi sammen når godt i mål. Det kunne f.eks være et komplet redesign eller optimering af jeres hjemmeside eller webshop, så den kommer til at virke mere nutidig og moderne.

WordPress hjemmeside

Vi udvikler dynamiske WordPress hjemmesider, der altid er responsive og mobilvenlige, Tit benytter vi Mobilefirst princippet, så vi sikre at hjemmesiden bliver vist optimalt på alle enheder og medier. Tendensen er at mobil bliver mere og mere brugt til at søge efter oplysninger og det er derfor vigtig det altid virker på mobiltelefoner.
Når vi laver et design til en hjemmeside har vin altid jeres allerde eksisterende visuelle identitet med i overvejelserne om hvordan webdesignet bliver. Vore webdesign forsøger vi altid at lave så brugervenligt og overskuligt som muligt, så alle jeres kunder kan finde de rigtige oplysninger på jeres hjemmeside.
Webbureau i Ry